Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Consultanta in alegerea usilor si ferestrelor din lemn stratificat

Necesitatea consultantei in alegerea tamplariei din lemn stratificat este iminenta, deoarece asa gasim solutii pentru toate buzunarele, toate tipurile de case, forme ale ferestrelor, culori ale finisajelor lemnului stratificat si tipodimensiuni ale profilelor.

Toate acestea tin cont insa de amplasarea lor, de protectia termica, de nevoia de estetica si de ce nu, de cat de ieftine pot fi ferestrele sau usile din lemn stratificat, daca acestea vor fi destinate unor constructii speciale, de genul biserici, manastiri, restaurante, institutii publice sau pensiuni rustice.

Faptul ca putem face o multime de tipuri de profile din lemn stratificat, ne da libertatea sa oferim adevaratele ferestre tripan din lemn stratificat.

Unul dintre clientii nostri avea montata in toata casa tamplarie din aluminiu cu imitatie de stejar cu profile vopsite si se lauda ca are geamuri tripan. Nu vreti sa stiti ce reactie a avut dupa ce i-am montat tamplarie din lemn stratificat pentru mansarda. De aceea cel mai bine este sa-i intrebati pe cei care si-au inlocuit tamplaria din aluminiu sau PVC cu lemn stratificat, pentru ca nu exista comparatie nici estetica, nici termica si nici functionala


NOTA:
Deoarece consultanta pentru alegerea usilor si ferestrelor din lemn stratificat este gratuita, va rugam sa nu ezitati a ne contacta, pentru ca sunt nenumarate experiente pe care vi le putem impartasi.

Nu trebuie sa fiti specialisti in tamplarie din lemn stratificat, ca sa va dati seama ca pentru a alege usi speciale din lemn stratificat pentru institutii publice, este nevoie de calcule speciale de rezistenta, sisteme de inchidere foarte bune si balamale speciale.

De asemeni usile pentru case de amanet sau usile pentru banci necesita inchideri speciale si ramforsari pe masura, pe care vi le putem oderi.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...