Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Experienta in productia de usi si ferestre

Nu trebuie sa fiti specialisti in lemn stratificat, respectiv in productia de usi si ferestre din lemn stratificat, ca sa va dati seama ca acesta este de departe cel mai bun material de constructii si cel mai sanatos in acelasi timp.

Daca ne-am putea vinde toate experientele cu cat ne-au costat, noi toti ar trebui sa fim milionari, spunea Abigail Van Buren

Nu credem ca se pot numi experti in geamuri termopan, in usi si ferestre din lemn stratificat, decat cei care au lucrat cu toate aceste materiale si sisteme timp de mai multi ani.

Trecand prin toate cele 3 faze, intai de productie de tamplarie din aluminiu si ulterior din PVC, putem spune ca nu exista echivalent intre tamplaria din lemn stratificat si orice altceva, chiar daca uneori se accepta si varianta arhitecturala de tamplarie din aluminiu placata cu lemn stratificat.

Indiferent cum, libertatea pe care ti-o da lemnul stratificat este de departe un mare avantaj, pentru ca poti face nenumarate variante de profile, de grosimi de geam, de esente si coloristica a fibrei, astfel incat intotdeauna va arata bine.

Niciodata unei case din lemn nu-i vei putea pune usi si ferestre termopan din PVC, pentru ca ar fi o gluma proasta, nemivorbind de estetica.

Statistic vorbind 80% dintre clientii nostri provin din randul celor care au auvut inainte ori aluminiu ori PVC si doar 20% dintre clienti doresc si au inteles din prima ca finalmente tot la lemn stratificat vor ajunge, chiar daca nu este  egal  ca pret cu celelalte.

NOTA:

Asadar merita sa "economisim" experiante, decat sa ajungem experti in termopane pe cheltuiala noastra, ajungand "milionari" pe minus, datorita pierderilor de caldura, durabilitatii s.a.m.d.
Pentru orice sfaturi utile despre termopane in general, va rugam sa nu ezitati a ne contacta.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...