Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Ferestre din lemn stratificat 

Ferestrele din lemn statificat sunt singurele care dau total frau liber imaginatiei arhitectilor si designerilor atunci cand sunt solicitati in realizarea de proiecte neconventionale.

Va intrebati de ce ferestre neconventionale? Pentru ca doar lemnul stratificat permite tehnic realizarea de ferestre in forma de cerc (hublou), trapez, romb, hexagon, triunghi, paralelogram, care sa se integreze perfect in peisajul arhitectural dorit.

De pilda ferestrele din lemn stratificat pentru biserici, manastiri, pensiuni turistice, hoteluri de lux, vile rezidentiale, etc. intotdeauna ne vor incanta. Ele, pe langa faptul ca sunt ferestre in forme geometrice diferite si neconventionale, pot avea o culoare la interior si alta la exterior, ceea ce permite unui designer sa isi duca ideile artistice pana unde nu a visat vreodata.

Ati vazut cum arata ferestrele asortate cu acoperisul la exterior si cu peisajul intim al incaperii la interior? Totul se poate aduce la culoarea peretilor, a mobilierului, a parchetului, etc.

Dimensiunile generoase ale profilelor (68/80, 78/80) grosimea pachetului vitrat (26mm - 4-18-4 - pt. termopan si 44 mm -4-12-4-12-4 - pt tripan) conductivitatea termica a lemnului stratificat fiind imbatabile (0.35 - 0.40 pt molid si 0.50-0.55 pt stejar), feroneria de calitate exceptionala MACO Austria, lacurile pe baza de apa SAYERLAC Italia, chederele de etansare TRAFILLO Italia, alaturi de utilajele performante folosite si echipele cu inalta calificare, pe care le avem, fac din ferestrele si usile din lemn stratificat un produs imposibil de depasit, de catre celelalte produse aflate pe piata.

Noi oferim in standard toate ferestrele din lemn stratificat cu inchidere antiefractie, iar lacurile si vopselele ignifuge care se aplica pe acestea au o rezistenta la foc de 5 - 8 minute, timp suficient pentru stingerea unui incendiu izolat, de mici proportii sau evacuarea atunci cand situatia o impune.

Iata categoriile pe care le oferim si nu numai:

Ferestre si usi lemn stratificat ECO Strat 1.jpg Ferestre si usi lemn stratificat ECO Strat 1.jpg
Ferestre colorate din lemn stratificat ECO Strat 1.jpg Ferestre colorate din lemn stratificat ECO Strat 1.jpg
Modele ferestre lemn stratificat 1 Modele ferestre lemn stratificat 1
Ferestre stejar si pin lemn stratificat ECO Strat Ferestre stejar si pin lemn stratificat ECO Strat
Modele Ferestre moderne lemn stratificat G Modele Ferestre moderne lemn stratificat G
Ferestre lemn stratificat pin stejar ECO Strat Ferestre lemn stratificat pin stejar ECO Strat
Ferestre lemn stratificat case ECO Strat 2.jpg Ferestre lemn stratificat case ECO Strat 2.jpg
Ferestre vile lemn stratificat Ferestre vile lemn stratificat
Ferestre lemn stratificat case ECO Strat.jpg Ferestre lemn stratificat case ECO Strat.jpg
Ferestre de baie lemn stratificat 1.jpg Ferestre de baie lemn stratificat 1.jpg


NOTA:

indiferent care sunt tipurile de ferestre din lemn stratificat pe care le producem, merita sa ne cunoasteti pentru a va personaliza locuinta sau biroul cu cele mai potrivite modele si culori, iar pentru aceasta nu trebuie decat sa ne contactati

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...