Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Garantii tamplarie din lemn stratificat

Pentru orice fabrica de usi si ferestre din lemn stratificat, idea de a oferi garantii pentru toate usile, ferestrele, obloanele si orice am realiza din lemn stratificat, trebuie sa fie in centrul atentiei, ceea ce facem dintotdeauna.

Conceptul de garantie pentru tamplarie din lemn stratificat l-am integrat astfel incat garantia ansamblului sa poata fi descompusa in garantii pe parti, cum ar fi:
- garantia tamplariei din lemn stratificat brute;
- garantia lacurilor si vopselurilor pentru lemn stratificat;
- garantia feroneriilor adecvate tamplariei;
- garantia transportului si, evident, garantia montajului

Orice tamplarie la comanda sau de serie facem insumeaza aceste garantii.

Un client ne intreba cum garantam ca lemnul stratifdicat este chiar uscat corespunzator, iar raspunsul il da instantaneu producatorul tehnologiei utilajelor de prelucrare a lemnului stratificat pe care le-am achizitionat, care nu functioneaza decat la parametrii impusi de standardele mondiale de umiditate, prin introducerea unui sistem de control strict si automatizat al materiei prime.

 


NOTA:

de aceea ne puteti adresa orice intrebari, doar contactandu-ne

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...