Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Parerea clientilor despre lemn stratificat

Pentru ca tocmai spuneam ca 80% dintre clienti sunt dintre cei care au avut inainte tamplarie din PVC sau din aluminiu, credem ca este concludent ca nu au gasit nicaieri sfaturi utile despre termopane, cum sunt numite generic aceste tipuri de ferestre. Fiecare firma, vanzandu-si marfa, nu va vorbi decat de bine.

Scopul acestei prezente online este tocmai acela de a va aduce toate argumentele, ca merita sa ramanem cumva la civilizatia lemnului, dar ancorati in prezent si in tehnologia capabila sa pastreze ce este bun al lemnlui, caldura, supletea, rezistenta, varietatea esentelor, prelucrabilitatea, traducandu-le intr-o mare varietate de usi si ferestre din lemn stratificat. Mai precis parti si esente ale vietii, care continua sa traiasca chiar si luate din natura si aduse in casele noastre.

Unul dintre clientii nostri, domnul Constantin S. de la Cornu / Prahova spunea:

- “Domnule, acum cand am usile si ferestrele de la mansarda din lemn stratificat si restul casei cu tamplarie termopan din aluminiu, chiar daca este o tamplarie din aluminiu cu imitatie de stejar si tripan, imi vine efectiv s-o smulg si s-o arunc cat colo, pe care nu vreti sa stiti cat am cheltuit, iar iarna simti ca bate vantul prin ea si imi face condens si chiar mucegai...”

Domnul Sandu V. din Bucuresti spunea:

- “Mi-am montat tamplarie din aluminiu la tot apartamentul de la bloc si din prima iarna am regretat nespus acest lucru, pentru ca apa imi curgea siroaie pe glafuri. Acum vin la dumneavostra pentru ca prima pornire a fost sa-mi montez la casa cea noua numai tamplarie din PVC, dar consultandu-ma cu prietenii care aveau asa ceva, au ras de mine si au spus ca si maine ar schimba-o cu tamplarie din lemn stratificat, daca nu i-ar fi costat atat de mult cea din PVC si mai arata si a spital pe deasupra... Asa ca nu mai am dubii si nu vreau sa ma las dus de valul “promotiilor” celorlalti, pentru ca o casa o construiesti odata in viata si e pacat sa ne batem joc de ea.”

Valul declaratiilor este nesfarsit, si comparand-o cu lista cu avantajele tamplariei din lemn stratificat, nu se poate lua decat o singura decizie, indiferent cu cine veti lucra.

 

NOTA:

Pentru orice sfaturi utile despre termopane in general si despre tamplarie din lemn stratificat in special, va stam cu placere cu toata experienta noastra la dispozitie...

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...