Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Partenerii ecologiei - oameni sanatosi

Deoarece nu suntem doar una dintre fabricile de usi si ferestre de lemn stratificat, ci o echipa de oameni dedicati acestui lucru, nu vindem doar tamplarie din lemn stratificat si atat, ci permanent cautam solutii chiar si celor mai pretentiosi clienti. Astfel se intampla ca ne viziteaza clienti care ne cer lucruri care pentru unii par imposibile.

Depasirea acestor limite a fost posibila, atat pentru faptul ca am investit in experimente, prototipuri, teste foarte costisitoare si pentru ca ne-am ales tot timpul si cei mai buni parteneri, furnizori de lemn stratificat de cea mai buna calitate, cele mai bune lacuri si vopseluri pentru lemn de pe piata, de furnituri si feronerii pentru lemn care sa reziste tot atat de mult ca si usile sau ferestrele luate separat.

Principiul care ne leaga este unul simplu, si anume acela al satisfactiei maxime si nu doar de moment, ci dublate de grija pentru natura, prin conservarea resurselor si respect continuu fata de mediul inconjurator, in care am introdus intotdeauna si oamenii.

Iata cativa dintre partenrii si furnizorii care merita amintiti:

NOTA:
Deoarece nu vindem doar usi la comanda si ferestre la comanda, ci realizam si productie de tamplarie de serie, daca aveti la dispozitie asemenea showroom-uri de furnituri, decoratiuni interioare, de usi si ferestre, va rugam sa ne contactati pentru asemenea parteneriate.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...