Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Stiati ca?

Stiati ca:

a- lemnul este o materie organica ce provine din plante cu fibre lemnoase, fiind compus in cea mai mare parte din celuloza si lignina (liant)?

b- lemnul stratificat nu este produs din deseuri, ci din lemn masiv?

c- lemnul stratificat este o varianta imbunatatita a lemnului clasic (masiv)?

d- lemnul stratificat a fost inventat pentru a se elimina tendinta de a lucra in timp a lemnului masiv (vezi natura  organica (vie) a lemnului)?

e- scopul stratificarii lemnului masiv este de a elimina tensiunile interne din cadrul fiecarei fibre lemnoase, tensiuni  care duc la torsionari, incovoieri si chiar modificari ale cotelor initiale a tamplariei?

f- lemnul stratificat este singurul material 100% ecologic folosit pe plan mondial la fabricarea usilor si ferestrelor?

g- in cazul unui incendiu de proportii, ferestrele si usile din lemn stratificat sunt singurele care se mai pot deschide  (chiar daca ard cu flacara deschisa) facand posibila salvarea de vieti omenesti fara riscuri?

- lemnul stratificat folosit la fabricarea de usi si ferestre este cel mai bun, cel mai rezistent, cel mai ecologic, cel mai nobil, cel mai cald, atat ca aspect, cat si ca protectie termica a constructiilor.

- rezistenta mecanica a tamplariei din lemn stratificat, incepe odata cu asamblarea elementelor din lemn care compun ferestrele sau usile si se consolideaza pe masura ce se adauga sisteme de siguranta, de armare, protectie sau de inchidere.

 

NOTA:

exista o multime de curiozitati si paradoxuri ale tamplariei cu geam termopan, fie ca este din lemn stratificat, PVC sau aluminiu, insa lemnul stratificat este net superior celorlalte.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...