Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Usi din lemn stratificat 

Cand cautati cele mai bune usi, atunci usile din lemn stratificat, de exterior sau de interior, vor fi exact ce-si poate dori chiar si cel mai exigent cumparator, deoarece ele intotdeauna vor fi usi de calitate superioara, al caror aspect si durabilitate le recomanda ca fiind incomparabil mai bune decat celelalte produse similare realizate din alte materiale inlocuitoare, cum ar fi usile din PVC, usile din aluminiu, usile din MDF sau usile din HDF.

Orice ati face, niciodata unei usi din PVC nu-i va sta bine cu feroneria unei usi din lemn stratificat, pentru ca lemnul este nobil si nu are cum sa se compare nici ca rezistenta. Feroneria de calitate superioara sau de lux cu care echipam usile din lemn stratificat, cum ar fi: broaste de interior, inchideri de exterior antiefractie, balamale de interior si exterior cu reglaj 3D, silduri si manere rezistente si alte finisaje speciale ale usilor, lacurile si vopselurile pe baza de apa, tehnologia de ultima generatie si specialistii pe care i-am pregatit, sunt elementele care ne permit sa oferim garantii pe viata sau chiar pentru mai multe generatii.
Iata ce v-ar putea interesa dintre produsele noastre:

 

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...